Legálne možnosti optimalizácie dane z príjmov fyzickej osoby - Jarinkovičová, Valéria
Problematika legálnej daňovej optimalizácie so zameraním na daň z príjmov, a to najmä fyzických osôb. Je to oblasť vždy zaujímavá, ale v tejto dobe o to aktuálnejšia, že mnohí daňovníci si predĺžili lehotu na podanie daňového priznania - buď do konca júna, alebo v prípade dosiahnutia príjmov zo zdrojov v zahraničí, až do konca septembra.