Enviromentální strategie ubytovacích zařízení v České republice - Kostková, Miroslava
Preskúmanie prístupu podnikateľov a návštevníkov ubytovacích zariadení k problematike trvalej udržateľnosti a identifikovanie trendov v uplatňovaní stratégií trvalo udržateľného ubytovania pri poskytovaní ubytovacích služieb v Českej republike.