Predčasný starobný dôchodok a trinásty dôchodok po novom - Hvojník, Igor
V máji 2024 prijala NR SR zákon č. 87/2024 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (ďalej len „zákon č. 87/2024 Z. z.“). Tento zákon priniesol viaceré zmeny v zákone č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o sociálnom poistení“).