Všetko sa začalo v piatok v Café Rimon, podniku bohémov (čo nás učia spoločné chyby dvojice Kahneman - Tversky) - Pauchlyová, Margaréta, 1998-
Spomienka na dvoch významých vedcov - Amos Tversky a Daniel Kahneman.