Zverejňovanie údajov o európskych zásobách zemného plynu sa ukázalo ako veľký úspech - Kvasňovský, Richard
Slovensko posilňuje svoj hlas v asociácii Gas Infrastructure Europe (GIE). Po viceprezidentovi Milanovi Sedláčkovi sa novou členkou predstavenstva stala právnička Anna Slavkovská zo spoločnosti NAFTA. V podcaste Otvorene o plyne priblížila, že jej cieľom je doviesť túto organizáciu do budúcnosti, naďalej komunikovať s EÚ a ukazovať jej, že plynári a ich infraštruktúra majú svoje miesto aj v budúcom svete, ktorý má byť dekarbonizovaný.