Uplynulú vykurovaciu sezónu ovplyvnila miernejšia zima - Kvasňovský, Richard
Slovensko počas zimnej vykurovacej sezóny (október – marec) zaznamenalo o takmer jedno percento vyššiu spotrebu plynu oproti predchádzajúcej zimnej sezóne, a to aj napriek tomu, že priemerná teplota bola v tejto vykurovacej sezóne vyššia o takmer 1,7 stupňa v porovnaní s päťročným priemerom. Vyplýva z informácii spoločnosti SPP-distribúcia.