Skončenie pracovného pomeru a jeho späťvzatie - Mičudová, Tatiana
Zákonník práce upravuje niekoľko spôsobov skončenia pracovného pomeru. V príspevku sa autorka zameria na aplikáciu jednotlivých spôsobov v praxi, ako aj na možnosť zvrátenia skončenia pracovného pomeru formou späťvzatia.