Obsah a posúdenie podania v správnom konaní - Hrtánek, Ladislav
V správnom konaní má obec právne postavenie správneho orgánu. V každom štádiu správneho konania obec prijíma podania od účastníkov správneho konania. O úlohe obce posúdiť podanie z formálnej, ako aj obsahovej stránky autor informuje viac v nasledujúcom článku.