Pohreby a pochovávanie v podmienkach samosprávy - Stríž, Ladislav
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. V nasledujúcom článku autor prináša zhrnutie priebehu Medzinárodnej konferencie pohrebných služieb na Slovensku.