Platové náležitosti starostu a hlavného kontrolóra obce v roku 2024 - Konečný, Peter
V tomto príspevku sa autor venuje platovým náležitostiam starostu a hlavného kontrolóra obce v roku 2024. Informuje, ktoré právne predpisy je potrebné dodržiavať a uplatňovať pri odmeňovaní starostu a hlavného kontrolóra a aké problémy sa vyskytujú v aplikačnej praxi.