Novela zákona o verejnom obstarávaní - Scheberová, Magdaléna
Od 1. augusta 2024 nadobúda účinnosť novela zákona o verejnom obstarávaní. V príspevku autorka informuje, aké najdôležitejšie zmeny prináša v postupoch verejného obstarávania.