Blokové vyučovanie a jeho realizácia v edukácii - Petlák, Erich
Príprava na reformu vzdelávania. Blokové vyučovanie. Príklady blokového vyučovania. Prednosti blokového vyučovania. Prevencia konfliktov v bloku prostredníctvom projektového vyučovania.