Podlimitné zákazky po novom - Hudec, Branislav
Ďalšia "veľká" novela zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (ďalej len "ZVO"), prinášajúca zjednodušovanie procesov, bola Národnou radou SR schválená 19. júna 2024 a prezidentom SR podpísaná 2. júla 2024. Účinnosť nadobudne 1. augusta 2024 a ako každá väčšia zmena pravidiel pre zadávanie verejných zákaziek prináša aj úpravy finančných limitov, od ktorých závisí zložitosť a administratívna náročnosť postupov verejného obstarávania.