Konflikt záujmov v zákazkách mimo pôsobnosti zákona o verejnom obstarávaní - Džuppa, Matúš
Konflikt záujmov ako široko diskutovaný fenomén nie je témou len v oblasti verejného obstarávania, ale akýchkoľvek úkonov súvisiacich s hospodárením samospráv. V kontexte novely zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (ďalej len "ZVO") je potrebné zvýšiť ostražitosť.