Formálne a materiálne zmeny ponuky po novele českého zákona o verejnom obstarávaní - Kapec, Ján
Príspevok sa zaoberá možnosťou zmeny ponuky z hľadiska českého práva, pričom v závere textu pre porovnanie uvádzame posúdenie danej otázky aj z hľadiska slovenského práva.