Sektor nealkoholických nápojov sa pod tlakom regulácie rúti do ďalšieho zvyšovania cien - Morvai, Lucia
Trh s nealkoholickými nápojmi na Slovensku prechádza dynamickým vývojom, ktorý je ovplyvnený mnohými ekonomickými, sociálnymi aj technologickými faktormi. Napriek tomu, že čelí viacerým výzvam, ponúka aj množstvo príležitostí pre výrobcov.