Turistický ruch ožil aj vďaka rekreačným poukazom
Z aktuálnej novely Zákonníka práce, ktorú už schválil parlament, vyplýva okrem iného rozšírené využitie rekreačných poukazov. Zamestnanec bude môcť tento benefi t preniesť aj na svojich rodičov. Stále platí, že príspevok možno využiť naraz alebo postupne.