Spoločnosť Shell podporí rozvoj plynovej mobility na Slovensku - Kvasňovský, Richard
Memorandum o podpore plynovej mobility na Slovensku má ďalšieho významného signatára, spoločnosť SHELL Slovakia, s. r. o. Dokument o pristúpení podpísal prezident Slovenského plynárenského a naftového zväzu (SPNZ) Rastislav Ňukovič a za spoločnosť Shell Daniel Vagaský, riaditeľ divízie Commercial Road Transport pre Českú a Slovenskú republiku a Branislav Kalužný, konateľ SHELL Slovakia, s. r. o., v rámci Jesennej konferencie SPNZ vo Vysokých Tatrách.