Spoločnosť HUTIRA oficiálne rozbehla výrobu českých regulátorov tlaku plynu pre rodinné domy - Jurkovič, Peter
Českej republike sa oficiálne rozbehla výroba dvojstupňových regulátorov tlaku plynu pre rodinné domy. Zaslúžila sa o to spoločnosť HUTIRA, ktorá v Česku regulátory s označením B NG distribuovala, po získaní potrebnej certifikácie sa však stáva ich kľúčovým výrobcom pre celý európsky trh.