Understanding the Circular Economy Adoption in Companies of the Construction Industry in Slovakia - Richnák, Patrik, 1988-
Príspevok predstavuje dôkladné preskúmanie prijatia obehového hospodárstva v stavebníctve na Slovensku. Na pozadí globálnych imperatívov trvalej udržateľnosti sa úloha stavebného priemyslu v spotrebe zdrojov a tvorbe odpadu stáva prvoradou. Zámerom príspevku bude poskytnúť pohľad na transformáciu stavebníctva na Slovensku prostredníctvom obehového hospodárstva tak, aby bolo udržateľnejšie zo sociálneho, ekonomického a najmä environmentálneho hľadiska.