Financial Vulnerability of Slovak Households: A Microeconomic Analysis Based on the HFCS Data - Gogola, Erik, 1993-
Skúmanie finančnej zraniteľnosti slovenských domácností využívaním mikroúdajov zo štvrtej vlny Prieskumu financií a spotreby domácností (HFCS).