Digitization of the Country As a Prerequisite for the Future – Comparison of V4 Countries - Stovíček, Filip, 1998-
V tomto článku chceme identifikovať úroveň digitalizácie v krajinách V4. Príspevok je rozdelený na 5 častí. Po úvodnom úvode do problematiky nasleduje teoretické vymedzenie základných pojmov súvisiacich s digitalizáciou krajiny a jej ekonomiky. V tretej časti definujeme výskumný dizajn príspevku. Štvrtá časť je analytická, v ktorej špecifikujeme súčasnú úroveň digitalizácie v krajinách V4 a identifikujeme problémové oblasti. Digitalizácia je predpokladom budúceho fungovania sveta.