The Role of Business Process Optimisation Considering Division of Labour and Efficiency Gains Versus Opportunity Costs - Burggraf, Alexander, 1987-
Neustála optimalizácia podnikových procesov sa stala kľúčovým faktorom pre konkurencieschopnosť a trvalo udržateľný rozvoj firiem v dynamickom ekonomickom prostredí. Táto práca skúma súhru deľby práce, zvyšovania efektívnosti a alternatívnych nákladov v kontexte optimalizácie podnikových procesov prostredníctvom systematického prehľadu literatúry az mikroekonomického hľadiska. Analyzuje, ako tieto prvky ovplyvňujú a určujú efektivitu zlepšovania procesov v spoločnostiach. Prehľad literatúry zdôrazňuje, že je potrebné, aby sa spoločnosti rýchlo prispôsobili meniacim sa trhovým podmienkam poháňaným digitálnou transformáciou, meniacimi sa požiadavkami zákazníkov a zvyšujúcim sa konkurenčným tlakom. Analýzou deľby práce sa diskutuje o tom, ako môže špecializácia a hromadenie skúseností viesť k výraznému zvýšeniu efektívnosti.