[Formovanie budúcich manažérov: Tréning sociálnych a manažérskych zručností] - Mura, Ladislav, 1979-
Predmetom recenzie je publikácia Tréning sociálnych a manažérskych zručností. Publikácia napomáha porozumieť odbornému výkladu, lepšiemu zapamätávaniu a fixácie učebnej látky a podporiť predstavivosť u percipientov.