Analyzing the Correlation Between Logistic Companies' Revenues and the Dynamics of the S&P 500 Index in the Light of Accelerated Digitization - Kalamen, Kristián, 1996-
Cieľom tejto štúdie je preskúmať komplexný vzťah medzi príjmami logistických spoločností na americkom trhu a výkonnosťou indexu S&P 500 v rokoch 2009 až 2022. Prostredníctvom komplexnej analýzy sa štúdia zamerala na identifikáciu korelácií a kľúčových vzorov, ktoré by mohli vrhnúť svetlo na vplyv logistických spoločností na výkonnosť indexu S&P 500.