Zásoby v podvojnom účtovníctve - Adamíková, Monika
Priblíženie účtovania zásob v účtovníctve podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva podľa opatrenia MF SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov. Vymedzenie zásob a ich účtovanie na príslušných účtoch. Účtovanie zásob v analytickej evidencii. Účtovanie zásob priamo do spotreby. Oceňovanie zásob. Zásoby a účtovná závierka. Inventarizácia zásob. Manká a prebytky zásob. Opravné položky k zásobám.