Destabilizing search technology - Potter, Tristan
Moderné technológie hľadania zamestnania umožňujú uchádzačom o zamestnanie sledovať príchod novo zverejnených voľných pracovných miest. Tento dokument konceptualizuje vyhľadávanie ako rozhodnutie o monitorovaní a ukazuje, že monitorovacie technológie vytvárajú nový zdroj strategickej komplementarity vo vyhľadávaní a môžu tak viesť k potenciálne destabilizujúcej mnohonásobnosti rovnováh.