Účtovanie časového rozlíšenia nákladov a výnosov v obciach, rozpočtových a príspevkových organizáciách zriadených obcou - Urbanová, Terézia
Predchádzajúca časť je zameraná na účtovanie nákladov budúcich období v obciach a rozpočtových organizáciách. Táto časť je zameraná na účtovanie nákladov budúcich období v príspevkových organizáciách, ako aj účtovanie výdavkov budúcich období.