Uplatňovanie nezdaniteľných častí základu dane v roku 2024 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Nezdaniteľné časti základu dane ovplyvňujú výpočet daňovej povinnosti každej fyzickej osoby, pričom pri ich uplatňovaní sa berie do úvahy, aké príjmy daňovník (fyzická osoba) dosahuje. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka v roku 2024. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka - dôchodcu v roku 2024. Nezdaniteľná časť základu dane na manželku/-la v roku 2024.