Predčasné starobné dôchodky od 15. mája 2024 - Motyčková, Jana
Od 15. mája 2024 začali platiť nové podmienky nároku na predčasný starobný dôchodok. Príspevok je venovaný okrem podmienok nároku na predčasný dôchodok aj spôsobu výpočtu sumy tohto dôchodku.