Empirical Study of Online Reputation Management of Entities in the Field of Supply and Demand Chain in Slovakia in the Context of Interyear Development - Pollák, František, 1985-
Poskytnutie analytického pohľadu na postupný vývoj v problematike online reputačného manažmentu kuriérskych, doručovacích a špedičných spoločností, resp. celého logistického reťazca spojeného so systémom elektronického obchodu. Problematika trvalo udržateľného rozvoja dobrého mena kuriérskych, doručovacích a špedičných spoločností na Slovensku, konkrétne ich firemnej povesti v kontexte online prostredia.