Is the Next EU Enlargement Taking Shape? - Gottfried, Péter
Európa v meniacom sa svete. Budúce rozširovanie Európskej únie, prístupové rokovania kandidátskych krajín a uplatňované modely v prípade ďalších rozšírení Európskej únie.