Benefity zamestnancov z hľadiska daňových a účtovných predpisov - Adamíková, Monika
Benefity, ktoré zamestnávatelia poskytujú svojim zamestnancom z daňového a účtovného hľadiska - osobné ochranné pracovné prostriedky, lekárske preventívne prehliadky, príspevky na rekreáciu, atď.