Characteristics of Alternative and Mainstream Media - Karas, Martin, 1991-
Tento článok sa snaží prispieť k živej diskusii na tému alternatívnych médií. Zdá sa, že neexistuje konsenzus o definícii, aj keď väčšina vedcov súhlasí s tým, že tento jav je skutočný a má skutočný význam pre život. Cieľom tohto článku je zachytiť niektoré štylistické charakteristiky alternatívnych médií na Slovensku porovnaním vzorky ich písania s porovnateľnou vzorkou z mainstreamových médií.