Spotrebiteľ skúša prémiové kategórie - Kapitán, Peter
Preniesť si zážitok z kaviarne do pohodlia domova je čoraz menší problém. Spotrebitelia na Slovensku sa v posledných rokoch predovšetkým v HoReCa segmente stávajú gurmánmi a dokážu oceniť ponúkanú kvalitu výmenou za vyššiu cenu. Na tento trend prirodzene reagujú aj producenti ponúkajúci svoje výrobky v maloobchode a zákazníkovi poskytujú možnosť rozmaznávať sa aj doma. V ponuke rôznych výrobcov tak dnes nie je problém nájsť výberovú kávu či čaj v biokvalite.