Papierové letáky sú voči digitalizácii imúnne - Kapitán, Peter
Maloobchod s rýchloobrátkovým tovarom sa v posledných rokoch veľmi rýchlo mení. Externé faktory, akým bola predovšetkým pandémia, ale aj nastupujúca digitálna doba a využívanie umelej inteligencie nútia obchodníkov neustále uvažovať nad tým, ako zas a znova upútať spotrebiteľa a ponúknuť mu čo najlepší zážitok z nakupovania. Dáta dlhodobo ukazujú, že zákazník na Slovensku počúva v prvom rade na cenu. A hoci sa na trhu vyskytujú rôzne experimenty, prax hovorí jasne. Najlepším spôsobom, ako spotrebiteľa upútať, je ponúknuť mu v letáku zľavnený tovar.