Ekodrogéria má potenciál rásť - Kapitán, Peter
Drogéria a kozmetika s prívlastkom eko prestávajú byť čímsi zvláštnym. Zelené rozmýšľanie je predovšetkým pri mladšej generácii niečo, čo sa považuje za štandard a málokto sa nad tým pozastavuje. Aj preto výrobcovia ekodrogérie a ekokozmetiky očakávajú, že napriek chvíľkovému zmrazeniu tejto kategórie vinou pandémie a prudkej inflácie, sa chuť investovať do ekologickejšieho správania spotrebiteľom rýchlo vráti. Planétu totiž máme len jednu a napriek tomu, že niektoré problémy sa javia byť momentálne akútnejšie, vyhráva rozmýšľanie v dlhodobom horizonte.