How Could Help International Certifications for IT Subject Matter Teachers - Horniaková, Veronika, 1990-
Tento článok sa zameriava na výhody znalosti a porozumenia medzinárodných certifikátov pre akademických učiteľov IT manažmentu, riadenia, projektového manažmentu a vývoja softvéru. Tento článok sa nezaoberá štandardmi pre programovacie jazyky a techniky. Pre poskytovanie kvalitnej výučby je dôležité sledovať štandardizačné trendy a začleniť ich do osnov kurzu.