Survey of Online Teaching Evaluation at Slovak Universities During the Covid-19 Pandemic from the Perspective of Teachers - Jurík, Pavol, 1987-
O výsledkoch prieskumu medzi učiteľmi vyučujúcimi na slovenských vysokých školách sa budeme podrobnejšie zaoberať v tomto článku. Naším cieľom bolo zistiť, ako vnímali prechod z prezenčného vzdelávania na dištančné vzdelávanie učitelia na slovenských univerzitách počas pandémie COVID-19 a aké e-learningové nástroje boli použité na podporu vyučovacieho procesu.