Architecture and Attributes of Intelligent Online Education System - Mišút, Martin, 1962-
Technologický pokrok mení vzdelávacie postupy integráciou digitálnych nástrojov a propagáciou online vzdelávania, čo je trend, ktorý urýchlila pandémia COVID-19. Inovácie v oblasti AI, veľkých dát a analytiky prinášajú revolúciu do vzdelávania a umožňujú personalizované vzdelávacie skúsenosti. Táto diskusia podčiarkuje dôležitosť inteligentných e-learningových prístupov, ktoré analyzujú údaje študentov na prispôsobenie vzdelávania. Inteligentné vzdelávacie systémy ponúkajú prispôsobené, pútavé skúsenosti, ktoré sú kľúčové pre zvýšenie kvality vzdelávania.