Model Preparation Tool Based on Automatic Machine Learning Framework Implemented as a Web Application - Sojka, Pavol, 1978-
V modernej dobe môže množstvo zdrojov údajov priniesť svojim vlastníkom dodatočné informácie. Nie veľa z nich však dokáže tieto zdroje vyhodnotiť, pretože im chýbajú znalosti vo vedeckých oblastiach, ako je štatistika, matematika atď. Cieľom nášho príspevku je vyriešiť tento druh problému a vytvorili sme nástroj, ktorý implementuje ďalšie kroky na uľahčenie tohto procesu.