Guiding the Future: Digitalization, Sustainability, and Resilience in Building Tomorrow's Value Chains - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Tento dokument skúma túto trojitú transformáciu objektívom štúdie z roku 2023, ktorú uskutočnila Nemecká logistická asociácia (BVL). Poskytuje komplexnú analýzu interakcie týchto troch pilierov a strategický význam ich integrovanej implementácie. Využitím údajov z prieskumov od viac ako 250 manažérov logistiky a SCM tento výskum identifikuje kľúčové trendy, implementačné výzvy a transformačný potenciál zosúladenia digitálnych, udržateľných a odolných postupov. Zistenia podčiarkujú rozhodujúcu úlohu synchronizovaného prístupu pri navigácii na čoraz nestálejšom a rušivejšom globálnom trhu.