Development of Municipal Waste Recovery and Disposal Rates in the Regions of the Slovak Republic in the Context of the Waste Management Programme - Rakovská, Júlia, 1972-
V príspevku analyzujeme vývoj produkcie komunálneho odpadu na Slovensku a mieru jeho zhodnocovania. Súbor údajov bol spracovaný do tabuliek a pre každú tabuľku sme zostavili graf dokumentujúci vývoj produkcie komunálneho odpadu, miery zhodnocovania, miery recyklácie a miery skládkovania v období rokov 2018-2022.