The Image of Migration in Alternative Media. Case of "Earth and Age" (Zem a Vek) - Seresová, Terézia, 1991-
Príspevok sa zameriava na obraz migrácie a prichádzajúcich migrantov do EÚ v alternatívnych médiách na Slovensku. Cieľom príspevku je analyzovať obraz, ktorý médiá Zem a Vek poskytujú svojim čitateľom o prichádzajúcej migrácii do EÚ. Prvá časť definuje pojem alernatívne médiá a predstavuje prístup akademickej obce k tejto problematike. Druhá časť analyzuje alternatívne médiá Zem a Vek a konkrétne ich prístup k problematike zahraničnej imigrácie. Článok analyzuje lexiku použitú v článkoch, obraz, ktorý zobrazujú prichádzajúcich migrantov a EÚ.