The Impact of Research and Development Initiatives on Labor Productivity in the Tourism Industry before Covid-19 Pandemic - Čakanišin, Adrián, 1997-
Identifikovanie vzťahu medzi investíciami vo výskume a vývoji a produktivite práce v cestovnom ruchu vo vybraných šiestich krajinách Európskej únie: Česká republika, Slovenská republika, Litva, Rakúsko, Chorvátsko, Nórsko a krajiny mimo EÚ: Veľká Británia.