Instagram in Teaching English for Specific Academic Purposes - Maierová, Eva, 1965-
Preskúmanie potenciálu integrácie Instagramu do kurzov angličtiny pre špecifické akademické účely (ESAP) na univerzitnej úrovni so zameraním na Obchodnú angličtinu pre pokročilých študentov.