Duálne vzdelávanie a povinnosti zamestnávateľa - Mičudová, Tatiana
V súčasnosti sa veľa hovorí o vzdelávaní, ktoré by bolo nielen odborné, ale aj praktické. Stále väčšia pozornosť sa kladie predovšetkým na praktické pracovné zručnosti a prepojenie odborného vzdelávania v školách so zamestnávateľmi, ale aj na podporu technických odborov vzdelávania. Jedným z cieľov vzdelávania je čoraz väčšia účinnosť spolupráce zamestnávateľov so strednými odbornými školami, ktorá má zabezpečiť väčšiu previazanosť odborného vzdelávania a prípravy v školách s potrebami zamestnávateľov v oblasti prípravy ich budúcich zamestnancov.