Newer Aspects of Hierarchical, Generic and Heuristic Approaches in Layout Solutions, Dimensions of Creating a Normativ Basis for Sustainable Development of Production and Logistics - Rakovská, Júlia, 1972-
Predkladaný vedecký príspevok vzniká najmä v kontexte riešenia aktuálnych problémov, problémov teórie a praxe podnikania. Najmä v oblasti dispozičných riešení, dimenzií formovania normatívneho základu trvalo udržateľného rozvoja v oblasti výroby a logistiky. Je vyjadrením a pokračovaním predchádzajúceho názoru, myšlienkového pochodu, zážitkového vyjadrenia autorov k problematike. Zameriava sa najmä na aktuálne výzvy spojené s vývojovým riadením výroby a logistiky, na parametre, ktoré bude potrebné v budúcnosti rešpektovať a vo väčšej miere uplatňovať.