Nahlasovanie voľných pracovných miest - Gášpárová, Eva
V zmysle zákona o zamestnanosti je zamestnávateľ povinný ohlási voľné pracovné miesto a jeho charakteristiku úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, v ktorého územnom obvode sa nachádza.