Sloboda prejavu vs. nenávistné prejavy na internete - Záhora, Jozef
Základné princípy slobody prejavu podľa Európskeho súdu pre ľudské práva. Stieranie rozdielov medzi nenávistným prejavom a slobodným prejavom na sociálnych sieťach. Dva prístupy chápania nenávistného prejavu zo strany vlády. Rozhodovacia činnosť súdov v SR ohľadom nenávistného prejavu prostredníctvom civilného a trestného práva.